Položky 0

Autohifi BLOG

Náš blog je rozdelený na tri časti – autohifi montáže, autohifi novinky a autohifi testy. Od roku 2004 nám prešlo pod rukami nespočetné množstvo autohifi produktov a urobili sme veľa montáží, ktoré priniesli majiteľom veľa radosti z hudby v aute.
Všetky blogové články sú našim autorským dielom, pripravujeme ich po našej reálnej práci – po večeroch a ak v nich najdete niekde hrúbku alebo drobný omyl, dajte nám prosím vedieť a my to opravíme. Ak máte otázky ozvite sa nám alebo pošlite správu cez Facebook, kde už máme veľa spokojných zákazníkov.

Autohifi montáže

Najčastejšou montujeme tlmenie dverí a výmieňame reproduktory v predných dverách. Často sa jedná o takmer nové autá, kde najmä reproduktory a tlmenie prinesú kvalitu najvyššej triedy s doplnkovou audio výbavou rádovo niekoľkých tisíc.

Autohifi novinky

V našom eshope predávame naozaj len overené produkty, ktoré často dlhšie používame alebo testujeme. V blogových novinkách sa s Vami podelíme o prvé dojmy a vždy sa nájdu nedočkavci, ktorý hneď volajú a majú záujem o kúpu. Nebránime sa tomu!

Autohifi testy

Autohifi test je v našom podaní riadený pocitmi a praxou, ktorú za sebou máme. Nemáme problém produkty rozobrať, pozeráme na kvalitu výroby, možnosti prepojenia a hľadáme praktické drobnosti, ktoré oceníte pri dlhodobom používaní.

Články môžete filtrovať aj podľa značky auta, ktorá vás zaujíma.

Načítať viac článkov...